Недоволство ще залее цяла Европа, ако продължавате безотговорно да обвинявате всички за климатичните катаклизми

09 Февруари, 2024 160

Катаклизми винаги имало периодично и те не са резултат от човешката дейност. Ние сме виновни, може би, за урагани, за цунамита или за вулканични изригвания. Не можем да ги спрем, само можем да се адаптираме и по някакъв начин да оцелеем. Ако продължавате с подобни безотговорни действия, като климатичните цели, вълна от недоволство ще залее цяла Европа.

Това заяви в свое изказване евродепутатът от ЕКР Андрей Слабаков. А ето и цялата позиция:

Благодаря, господин председател. Като чуя фразата климатични цели, се убеждавам, че някои хора в Европейския съюз се мислят за господари на планетата, а всъщност ние сме само част от биоразнообразието. Не можем да управляваме климатичните процеси.

Катаклизми винаги имало периодично и те не са резултат от човешката дейност. Ние сме виновни, може би, за урагани, за цунамита или за вулканични изригвания. Не можем да ги спрем, само можем да се адаптираме и по някакъв начин да оцелеем. Така е било в цялата човешка история. Нали не мислите, че ледниковата епоха е причинена от нашите прадеди, които са палили огън и са произвеждали въглероден диоксид?

Колеги, ние нямаме възможност. Ние нямаме възможност да решаваме проблемите на целия свят. Очевидно е, че на европейските граждани има омръзнало някой да работи против техните интереси. Видяхте какво стана в Брюксел, видяхте какво стана в Париж.

Ако продължавате с подобни безотговорни действия, като климатичните цели, вълна от недоволство ще залее цяла Европа. Гарантирам ви, че накрая ние ще изчезнем как са изчезнали динозаврите. Благодаря ви.

Видео вижте тук:

https://youtu.be/uXU4GU7f5PU

Сподели: