„Зелените“ колеги вероятно ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим

17 Юли, 2022 147

Зелената утопия ще доведе до екологични катастрофи, категоричен е евродепутатът.

Българският представител в Европейския парламент Андрей Слабаков заяви в зала, че проектът за Устойчивите авиационни горива не е лош, но след промените той лично се притеснява, защото каквото и да се направи по отношение на самолетните горива, „зелените“ колеги в ЕП, ще продължат да обвиняват авиационния сектор за обезлесяването на Южна Америка, Азия и т.н.

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим, допълни Слабаков и каза, че трябва да има повече разум и да се спре със зелената утопия, която довежда само до повече екологични катастрофи и социални сътресения.


Ето и цялото изказване >>>

Аз смятам, че този проект по принцип не е лош, но особено в първоначалния си вариант, защото се появиха едни промени, които мен лично ме притесняват. Каквото и да се направи с горивата за самолети, „зелените“ колеги отдясно, бих ги нарекъл талибани, продължават да обвиняват авиационния сектор за обезлесяването на Южна Америка, на Азия. За тях нищо не е достатъчно.

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим.  

Аз разбирам добре, че искате биогоривата и водорода да станат част от устойчивите авиационни горива, но санкциите са просто извън нормалния човешки разум. 

Нека да има малко повече разум, стига с тази зелена утопия, която ще доведе само до екологични катастрофи и до огромни социални сътресения.

Благодаря Ви.


Видео от изказването вижте тук >>>

Сподели: